27.III.2012

Волейболна среща пушачи-непушачи

ВИЖ ОЩЕ СНИМКИ

 На 27.03.2012 г. в СОУ „Иван Вазов” беше проведена среща на волейболни отбори на момчетата от гимназиален курс. Мероприятието е част от инициативите на 8A клас от втори етап на Национален конкурс на Министерството на здравето „Проектът на нашия клас – Живот без тютюнев дим 4”. Учениците запознаха публиката с резултатите от своите изследвания за вредата от тютюнопушенето и пораженията, които то нанася върху подрастващия организъм на младежите.
 Освен състезателите активно участие в спортния празник взеха музикантите от духов оркестър „Дефилир” и красивите мажоретки, които подкрепяха отборите. На оспорваното състезание присъстваха г-жа А. Ангелова – директор на училището, целият училищен колектив и учениците от Корпус 1.
 На финала на оспорваното състезание на участниците бяха връчени грамоти с поздравления за добрата игра, мотивация и резултатност. Защото спортът е изключително полезна дейност за човека, тъй като зарежда със здраве, дух, жизненост и амбициозност. Той е общ език, на който могат да разговарят всички хора по света, а за възпитаниците на училището – начин на живот.

Албена Цветкова


Снимки:       Дилянa Taчeвa
Албена Цветкова

(коментирай тази новина)